Pieczywo

Grillowane podpłomyki z ciecierzycy

Grillowane podpłomyki z ciecierzycy

1godzina
6osób
średni
Aromatyczne podpłomyki z grilla z ciecierzycą, miodem i mieszanką przypraw. Puree z ciecierzycy sprawia, że ​​podpłomyk jest delikatny i miękki. Spróbuj tego pieczywa z bliskowschodnim dipem z wędzonego bakłażana. Palce lizać.
Focaccia z wiśniami

Focaccia z wiśniami

3godziny
6osób
łatwy
Przepis na chleb na słodko z wiśniami. Pyszna focaccia w niecodziennym wydaniu.

Bułeczki razowe

Bułeczki razowe

1.5godziny
4osoby
średni
Chrupiące, domowe mini-bułeczki razowe. Świeże pieczywo do codziennego posiłku na śniadanie lub kolacje. Mniam :D
Bułki pszenne

Bułki pszenne

2godziny
4osoby
łatwy
Przepis na klasyczne bułeczki pszenne, idealne do śniadania, obiadu lub kolacji.
Bułeczki maślane

Bułeczki maślane

1.5godziny
6osób
średni
Pyszne, mięciutkie i cieplutkie bułeczki maślane. Super jako dodatek do śniadania.
Chleb pełnoziarnisty

Chleb pełnoziarnisty

1.5godziny
10osób
średni
Ciepły, świeży, chrupiący chlebek pełnoziarnisty w stylu rustykalnym. Wspaniały dodatek do śniadania lub kolacji. Polecam.
Rogale świętomarcińskie

Rogale świętomarcińskie

1.5godziny
4osoby
średni
Przepis na pyszne, słodkie rogale świętomarcińskie nadziewane białym makiem , wypiekane tradycyjnie 11 listopada, z okazji Dnia Świętego Marcina.
Chlebek drożdżowy z masłem ziołowo-czosnkowym

Chlebek drożdżowy z masłem ziołowo-czosnkowym

1.5godziny
6osób
średni
Przepis na oryginalny chlebek drożdżowy z dodatkiem masła ziołowo-czosnkowego.