ryba
Ryba po grecku
45minut
4osoby
łatwy
Ryba po grecku z warzywami to danie inspirowane śródziemnomorską kuchnią, łączące delikatność ryby z intensywnym smakiem startych warzyw. Polecamy!
Ryba w galarecie
4godziny
8osób
łatwy
Ryba w galarecie to tradycyjne danie środkowoeuropejskie, które zyskuje popularność zwłaszcza podczas świąt. Filet białej ryby gotowany w aromatycznym bulionie, schładzany z klarowną galaretką, tworzy elegancką i delikatną kompozycję.
Pstrąg smażony na maśle
45minut
2osoby
łatwy
Wypróbowany przepis na pstrąga smażonego na maśle klarowanym. Pstrąg ma wiele cennych właściwości odżywczych i zdrowotnych, a ponadto jest niskokaloryczny. Wspaniałe danie, które uświetni każdy świąteczny obiad. Polecam i smacznego.